ΕΝ
ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ανακοινώσεις (Αρχείο)
<< πισω

Ετήσιο Μνημόσυνο Πεσόντων

Την Κυριακή 03/08/2014 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο πεσόντων, Χρύσανθου Διονυσίου, Ανδρέα Ορφανίδη, Ευάγγελου Ρούσου, εκ Πωμού στις μάχες της Τηλλυρίας του 1964, στον ιερό ναό Αγίου Ευψυχίου.


Χοροεσπερίδα

Ο Πολιτιστικός Όμιλος, το Συμβούλιο Νεολαίας και η Αθλητική Ένωση Πωμού με τη στήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου, διοργανώνουν χοροεσπερίδα την Παρασκευή 08/08/2014 και ώρα 9:00μ.μ. στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου. Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με το μοναδικό Μιχάλη Χατζημιχαήλ και την ορχήστρα του.


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Πωμού διοργανώνουν εκδήλωση για τον Κατακλυσμό, την Κυριακή 08/6/2014 και ώρα 15:30μ.μ. στο χώρο του λιμανιού.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει αγωνίσματα κολύμβησης και άλλα συναφή αγωνίσματα, χορούς από το συγκρότημα εφήβων του Πολιτιστικού, τραγούδια από τη χορωδία  του Πολιτιστικού.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργούν διάφορα περίπτερα εξυπηρέτησης του κοινού.

Τα αγωνίσματα αθλοθετεί το Κ.Σ. και καλούνται όλοι οι απόδημοι και οι κάτοικοι της κοινότητας καθώς και των περιχώρων να παρευρεθούν στην εκδήλωση.


Δεύτερη Παγκοινοτική Συγκέντρωση

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου προσκαλούν τους κατοίκους της κοινότητας στη Δεύτερη Παγκοινοτική Συγκέντρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στις 07/12/2013 και ώρα 6.00μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο της κοινότητας.

Στην παγκοινοτική συγκέντρωση θα γίνει ενημέρωση των κατοίκων για το έργο που έχει επιτελεστεί από το κοινοτικό συμβούλιο, καθώς και το πρόγραμμα του συμβουλίου για τα επόμενα χρόνια.

Επίσης θα δοθεί η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να έρθουν σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του συμβουλίου και τα μέλη, να ανταλλάξουν απόψεις, να γίνει διάλογος και συζήτηση σε ότι αφορά προβλήματα, εισηγήσεις και ιδέες για την πρόοδο και ανάπτυξη της κοινότητας.Φεστιβάλ Πωμού 2013

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πωμού σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Πωμού, τον Πολιτιστικό και τον Κυνηγετικό Σύλλογο, διοργανώνει το ετήσιο φεστιβάλ, στις 9/8/2013, η ώρα 21.00, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου.

Ελάτε να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά σε ένα λαϊκό και κρητικό πρόγραμμα με τον ανεπανάληπτο Στέλιο Μπικάκη και την Ελένη Ντουντουλάκη.

Το φεστιβάλ τελείται υπό την αιγίδα του έντιμου προέδρου της κυπριακής βουλής, κυρίου Γιαννάκη Ομήρου.

Στο φεστιβάλ θα σερβίρονται κρητικά παραδοσιακά φαγητά.

Είσοδος δωρεάν.


Το Κοινοτικό Συμβούλιο και η Αθλητική Ένωση Πωμού εντάχθηκαν στην Ομοσπονδία Κανώ Καγιάκ και θα ξεκινήσει να λειτουργεί ο ναυτικός όμιλος. Όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το άθλημα του κανώ καγιάκ και να εκπαιδευθούν ανάλογα παρακαλούνται όπως παρευρεθούν το Σάββατο 29/06/2013, η ώρα 9:00π.μ. στο Λατσί (στη λιμενική αστυνομία).

Μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά από 6 έως 20 χρονών. Όσοι θα παρευρεθούν στο πρώτο μάθημα θα πρέπει να έχουν μαζί τους  το μαγιό τους και πετσέτα θαλάσσης.

Σημειώστε ότι η εκπαίδευση για τα παιδιά της κοινότητας μας θα είναι δωρεάν και θα γίνεται στη θαλάσσια περιοχή του Πωμού. Οι ώρες και οι μέρες θα καθορισθούν αργότερα.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να αποτείνεστε στον πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου ή στον πρόεδρο της Αθλητικής 'Ενωσης Πωμού.


Καλούνται οι ιδιοκτήτες οικοπέδων ή χωραφιών εντός της κοινότητας όπως προβούν σε καθαριότητα των, εντός 15 ημερών από σήμερα. (Η καθαριότητα αφορά χόρτα, ξύλα, μπάζα, πέτρες, ηλεκτρικά είδη, παλιοσίδερα κ.τ.λ.) εκτός των πραγματικών υλικών που ρυπαίνουν το περιβάλλον αναφερόμαστε και σε οπτική ρύπανση (ακίνητα μηχανήματα, εγκαταλειμμένα θερμοκήπια και οτιδήποτε άλλο).

Στην περίπτωση που δεν θα γίνει αυτό από μέρους των ιδιοκτητών, το Κοινοτικό Συμβούλιο με βάση τους κανονισμούς περί καθαριότητας και υγιεινής, θα προβεί στην αναγκαία καθαριότητα χρεώνοντας τα απαιτούμενα έξοδα στους ιδιοκτήτες.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

18/04/2013

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πωμού αποφάσισε όπως, από τις 21/04/2013 προβεί στη λειτουργία Κοινοτικού Παντοπωλείου με σκοπό την παροχή υλικής (τρόφιμα) βοήθειας προς άπορους συγχωριανούς μας, οι οποίοι δεν έχουν εργασία και αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Για το σκοπό αυτό καλούνται οι κάτοικοι της κοινότητας να βοηθήσουν, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, είτε υλικά είτε οικονομικά για την ενίσχυση του κοινοτικού παντοπωλείου.

Μπορείτε να απευθύνεστε  στο κοινοτικό συμβούλιο, το οποίο έχει αναλάβει την όλη προσπάθεια. Υπεύθυνες για τη συλλογή των τροφίμων έχουν οριστεί από το Κ.Σ. η Μάρω Διογένους και η Μύρια Δημητρίου και ως χώρος έχει καθοριστεί το Πολιτιστικό Κέντρο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα κριτήρια που θα ληφθούν υπόψη για την παροχή βοήθειας θα ανακοινωθούν μεταγενέστερα.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Βαγγέλης Στυλιανού


Υπερχείλισαν φράγματα στην Πάφο.

Περισσότερα


ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΩΜΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
ΩΡΑ 18:00 – 21:00
ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΕΛΟΠΙΔΑ

Αγαπητέ αιμοδότη/τρια,

Απευθυνόμαστε προσωπικά σε σένα ζητώντας τη βοήθεια σου. Είναι μια καλή ευκαιρία να αποδείξεις για ακόμα μια φορά έμπρακτα, τα Ανθρωπιστικά σου αισθήματα προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας.

Καθημερινά πολλοί ασθενείς χρειάζονται Αίμα. Γι’ αυτό για να μην μείνει η τράπεζα αίματος χωρίς αίμα πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε, να ανταποκριθούμε και να προσφέρουμε το αίμα μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι και τώρα θα ανταποκριθείς και θα προσφέρεις το Αίμα σου.

Ελπίζουμε ακόμα, ότι θα δώσεις το μήνυμα μας και σε κάποιον άλλο στο περιβάλλον σου και θα σας δούμε όλους μαζί στην αιμοδοσία.


ΕΘΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Τελούμε την Κυριακή 5 Αυγούστου 2012 και ώρα 9:00π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ευψυχίου στον Πωμό, το 1ον Ετήσιο Μνημόσυνο των Ηρώων της κοινότητάς μας, οι οποίοι έπεσαν μαχόμενοι κατά τας μάχας της Τηλλυρίας τον Αύγουστο του 1964,

ΑΝΤΡΕΑ ΟΡΦΑΝΙΔΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΡΟΥΣΟΥ
ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ


και καλούμε όσους τιμούν τη μνήμη τους να παραστούν.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο και η Αθλητική Ένωση Πωμού
σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας
το Ετήσιο Φεστιβάλ Πωμού
την Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012 και ώρα 21:00
στο Δημοτικό Σχολείο Πωμού
Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Υγείας
Δρ Σταύρου Μαλά

Καλλιτεχνική Βραδιά με τον Στέλιο Μπικάκη
«ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΩΜΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ 04 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΠΩΜΟΥ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΡΑ 16:00

 • ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
 • ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΚΥΒΩΝ
 • ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΜΠΟΥΚΑΛΑΣ
 • ΜΑΚΡΥΒΟΥΤΙ
 • ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΥΤΑΛΗΣ
 • ΚΛΠ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΡΑ 18:00

 • Διασκέδαση, χορός, ζωντανή μουσική με την ορχήστρα ΛΑΪΚΟΙ ΡΥΘΜΟΙ
 • Στον χώρο θα υπάρχουν περίπτερα όπου θα διαθέτουν ποτά και διάφορα εδέσματα.

Διοργανωτές: ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΩΜΟΥ σε συνεργασία με την Α.Ε. ΠΩΜΟΥ


Καθαρισμός Οικοπέδων

Καλούνται οι κάτοικοι της κοινότητας και μη, οι οποίοι έχουν οικόπεδα ή χωράφια εντός της κοινότητας μέσα στα οποία υπάρχουν ακαθαρσίες χόρτα, βλάστηση κλπ. όπως προβούν στον καθαρισμό τους εντός 15 ημερών από σήμερα.

Σε αντίθετη περίπτωση θα γίνει καθαρισμός από το Κοινοτικό Συμβούλιο με χρέωση στους ιδιοκτήτες το ποσό των €80 ανά σκάλα.


Παγκοινοτική Συγκέντρωση

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πωμού σας προσκαλεί σε Παγκοινοτική Συγκέντρωση στις 30/3/2012 στις 6.30μ.μ. ημέρα Παρασκευή στο Πολιτιστικό Κέντρο Πωμού.

ΘΕΜΑΤΑ:

 1. Απολογισμός  προηγούμενης πενταετίας
 2. Απολογισμός της τριμηνίας του Νέου Κοινοτικού Συμβουλίου
 3. Ενημέρωση για μελλοντικά έργα και στόχους του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πωμού σας ευχαριστεί για την παρουσία σας, στις εκδηλώσεις που έκανε για τις απόκριες (Καρναβαλίστικο πάρτι και εκδήλωση για την Καθαρά Δευτέρα). Η παρουσία σας, μας δίνει τη δύναμη να οργανώσουμε και καλύτερες και μεγαλύτερες εκδηλώσεις. Σας ευχαριστούμε και πάλι και σας ευχόμαστε ότι καλύτερο σε όλους σας.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πωμού, σας προσκαλεί σε εκδήλωση
που θα γίνει τη Δευτέρα της Καθαράς 27 /02/2012, στην αυλή
του Πολιτιστικού Κέντρου Πωμού.

Η εκδήλωση θα αρχίσει η ώρα 12:00

 • Ζωντανή μουσική με τους δικούς μας μουσικούς (Βιολί – Μιχάλης Ξενοφώντος, μπουζούκι- Κωστάκης Γιάγκου και αρμόνιο- Χρυσούλλης Ιορδάνους).
 • Διαγωνισμός Χαρταετού με βραβείο για τον πρώτο νικητή.
 • Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Για τα μικρά παιδιά θα υπάρχει φουσκωτό.
 • Διάφορες άλλες εκπλήξεις.

ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η
ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΠΩΜΟΥ.

ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΘΕΙΤΕ
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΙΒΛΙΟ.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟ:

07:30 – 14:30

Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ
ΚΕΝΤΡΟ ΠΩΜΟΥ


Στις 26/2/2012 θα γίνει παιδικό καρναβαλίστικο πάρτυ στην πλατεία του χωριού

Στις 27/2/2012 θα γίνει εκδήλωση για τη Δευτέρα της Καθαράς, στο Πολιτιστικό Κέντρο με μουσική και πολλές εκπλήξεις


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πωμού διοργανώνει και φέτος καλοκαιρινές εκδηλώσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν στις:

 • Στις 2/8/2011 ημέρα Τρίτη, το Θέατρο Επίγονοι με τίτλο «Μέγας είσαι Κύπριε Νο 2» στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου.
 • Στις 5/8/2011 ημέρα Παρασκευή το Θέατρο Διόνυσος με τίτλο «Γαμπρός για κλάματα» και ώρα 8.30.
 • Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πωμού και η Αθλητική Ένωση Πωμού διοργανώνει και φέτος την ετήσια χοροεσπερίδα στις 13/8/2011 στο Κοινοτικό Γήπεδο Πωμού, με το Μουσικό Σχήμα MUSIC FLIGHTS. Η όλη χοροεσπερίδα τελεί κάτω από την αιγίδα του αντιπροέδρου του ΚΟΑ κ. Σάββα Κοσιάρη.
 • Στις 31/8/2011 ημέρα Τρίτη θα διεξαχθεί η καθιερωμένη αιμοδοσία της Κοινότητας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πωμού θέλοντας να προσφέρει περισσότερη ψυχαγωγία στους κατοίκους της κοινότητας θα επισκεφτούν την κοινότητα καταξιωμένοι ηθοποιοί παρουσιάζοντας θεατρικές παραστάσεις.

1η παράσταση θα δοθεί στις 22/7/2010 με τίτλο NO SMOKIN PLEASE

2η παράσταση θα δοθεί στις 30/7/2010 με τίτλο ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ

3η παράσταση θα δοθεί στις 9/8/2010 με τίτλο ΟΙ ΟΡΝΙΘΕΣ

Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 9.00 το βράδυ στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Πωμού και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Επίσης το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Πωμού διοργανώνουν και φέτος το ετήσιο Φεστιβάλ στις 13/8/2010 στις 8,30 το βράδυ στο Κ. Γήπεδο Πωμού.
Τελεί κάτω από την αιγίδα του κύριου έντιμου Υπουργού Υγείας, Δόκτωρ Χρίστου Πατσαλίδη.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο διοργανώνει και φέτος αιμοδοσία στην Κοινότητα στις 25/8/2010 και ώρα 6.00μ.μ.

Ο Πρόεδρος
Ανδρέου Κωστάκης


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο και η Αθλητική Ένωση Πωμού
σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας
το ετήσιο Φεστιβάλ Πωμού
την Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2009 και ώρα 20:30
στο Κοινοτικό Γήπεδο Πωμού.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του έντιμου Επάρχου Πάφου,
κ. Χρίστου Πατσαλίδη
Καλλιτεχνική – Κρητική βραδιά με το μουσικό σχήμα «Ερωτόκριτος»


Γνωστοποίηση

Γνωστοποιείται σε όλους τους κατοίκους ότι στις 26/8/2009 ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.00 μ.μ. θα υπάρχει αιμοδοσία στο καφενείο του κυρίου Ανδρέα Πελοπίδα. Παρακαλείσθε όλοι όπως παρευρεθείτε και δώσετε λίγο από το πολύτιμο αγαθό το οποίο δεν πουλιέται αλλά χαρίζεται. Δείξετε όλοι ότι διαθέτετε τεράστια ανθρωπιά προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο σας. Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 26342084 μέχρι τις 20/08/2009.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ο Πρόεδρος
Ανδρέου Κωστάκης


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο και η Αθλητική Ένωση Πωμού
σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας
το ετήσιο Φεστιβάλ Πωμού

την Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2009 και ώρα 20:30
στο Κοινοτικό Γήπεδο Πωμού.
Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα με την ορχήστρα «ΈΜΦΑΣΙΣ»

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του έντιμου Επάρχου Πάφου,
κ. Αντρέα Σ. Χριστοδουλίδη

Χάρτες
Πολυμέσα
Εκδηλώσεις
 
 
 
 
 
Footer
Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used without the written permission of NETinfo Services Ltd.